Dual anduk Plush Microfiber Car

Pondok Description:

Bahan: 80% poliéster, 20% polyamide 

Ukuran: 16 "x16", 16 "x24" customizable 

Beurat: 600-1200gsm

Warna: customizable

Paket: customizable

Produksi Kamampuh: 700000pcs / per bulan

Pangmayaran Istilah: L / C, T / T, ALIBABA asuransi dagang


jéntré produk

Factory pictures and our service

Tags produk

 

Ngaleupaskeun saharita Detailing Sprays / lilin / sanyawa / Sealant / Glaze / Polandia

 

Drying (Leutik Wewengkon / Medium-Ukuran)

 

Buffing na Polishing Chrome / ngagurilap Logam / Kaca / kaca spion

 

Ngeruk bébas, lint bébas tur swirl bébas, aman dina cet na séjén surfaces hipu

 

Ngaleupaskeun saharita Detailing Sprays / lilin / sanyawa / Sealant / Glaze / Polandia

 

Drying (Leutik Wewengkon / Medium-Ukuran)

 

Buffing na Polishing Chrome / ngagurilap Logam / Kaca / kaca spion

 

Ngeruk bébas, lint bébas tur swirl bébas, aman dina cet na séjén surfaces hipu

 

Dijieunna tina ganda fleece sisi karang, lemes, leungeun rarasaan ultra nyaman jeung super absorbency pikeun lebu, kokotor, minyak atawa cairan séjén. Hiji program detailing mobil téh hargana lamun eta nambihan tanda swirl na goresan ka cet Freshly digosok Anjeun. anduk ieu dirancang pikeun sababaraha kagunaan. Debu wahana Anjeun jero tur kaluar, buff jauh lilin atanapi semprot lilin, usap handap dasbor anjeun, Polandia motong Chrome, atawa ngan gulung eta up na make salaku bantal hiji! Ieu jadi mengembang sarta lemes, anjeun moal percanten téh mangrupa anduk detailing. Tapi anjeun bisa bet tutumpakan anjeun bakal nguntungkeun ti aksi buffing hipu sahiji serat looped jeung ninun super-absorbent. Naon a anduk!


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 详情修改_08详情_19详情修改_13

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!