Wilujeng sumping Ka Hebei Jiexu

Jiexu tékstil nawarkeun seleksi pangbadagna anduk microfiber. Pangalaman produksi urang leuwih ti 15 taun urang geus diaktipkeun kami jadi salah sahiji desain ngarah, sarta fasilitas manufaktur pikeun loba OEM na labels.Throughout swasta pangalaman urang éksténsif dina industri microfiber anduk, Kami kenal jenis anduk microfiber dipaké pikeun naon na nu jenis anduk microfiber téh hadé. Anjeun tiasa jadi yakin mun purchasing Jiexu microfiber towels aranjeunna geus ngaleuwihan dina duanana kualitas sarta performance.We anu reueus janten pilihan anjog di sakuliah dunya keur loba OEMs, mobil detailing, beberesih imah, rumah sakit, olahraga, pantai anduk jeung sajabana  

Knitted Microfiber anduk

Ranginang Microfiber anduk

Kamanusaan sarta Studi mobil anduk

Alat Kamanusaan sarta Studi mobil

WhatsApp Online Chat!