Dual Towel Plush Microfiber Car

Short Description:

Material: 80% polyester, 20% asring diistilahaké mawa poliamida 

Size: 16 "x16", 16 "x24" customizable 

Bobot: 600-1200gsm

Warna: customizable

Paket: customizable

Produksi Kapasitas: 700000pcs / saben sasi

Pembayaran Term: L / C, T / T, Alibaba INSURANCE TRADING


Detail produk

Factory pictures and our service

Tags Product

 

Aman saka cepet Rincian Sprays / Wax / Senyawa / sealant / Glaze / Polish

 

Pangatusan (Small Area / Sedheng-Size)

 

Buffing lan Polishing Chrome / Shiny Metals / Kaca / Mirrors

 

Ngeruk free, lint-free lan Swirl-free, aman ing Paint lan liyane lumahan alus

 

Aman saka cepet Rincian Sprays / Wax / Senyawa / sealant / Glaze / Polish

 

Pangatusan (Small Area / Sedheng-Size)

 

Buffing lan Polishing Chrome / Shiny Metals / Kaca / Mirrors

 

Ngeruk free, lint-free lan Swirl-free, aman ing Paint lan liyane lumahan alus

 

Digawe saka pindho ngemuli sisih karang, alus, tangan koyo Ultra nyaman lan super absorbency kanggo bledug, rereget, lenga utawa Cairan liyane. A program rincian mobil iku ajine yen nambah tandha Swirl lan goresan kanggo Paint anyar polesan Panjenengan. andhuk iki dirancang kanggo macem-macem Efesus. Lebu kendaraan nang metu, wudo adoh lilin utawa semprotan lilin, ngilangke mudhun Dashboard, Polandia Chrome Potong, utawa mung muter munggah lan nggunakake minangka guling! Iku supaya alus lan alus, sampeyan ora bakal pracaya iku andhuk rincian. Nanging sampeyan bisa nang kendaraan bakal entuk manfaat saka tumindak buffing lanang saka serat mubeng lan nenun super-absorbent. Apa andhuk!


  • Previous:
  • Next:

  • 详情修改_08详情_19详情修改_13

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!