Sugeng Hebei Jiexu

Jiexu Textiles nawakake pilihan paling gedhé saka andhuk microfiber. Pengalaman produksi luwih saka 15 taun wis aktif kita dadi salah siji saka desain anjog, lan fasilitas prodhuksi kanggo akeh OEM lan labels.Throughout pribadi pengalaman kita ekstensif ing industri microfiber andhuk, We ngerti apa jenis andhuk microfiber digunakake kanggo apa lan kang jenis andhuk microfiber luwih. Sampeyan bisa manteb sing nalika mundhut Jiexu microfiber anduk padha ngluwihi ing loro kualitas lan performance.We bangga dadi pilihan leading donya kanggo akeh OEMs, mobil rincian, reresik omah, rumah sakit, olahraga, pantai andhuk etc.  

Rajutan Microfiber Towel

Kain Microfiber Towel

Care Car Towel

Alat Care Car

Tampilan Online Chat!