Ako sa čistí a Wash mikrovlákna uteráky?

Mikrovlákno uteráky možno prať znovu a znovu a znovu. Buď môžete si ich umyte ruky, ak máte len málo, alebo v práčke, použite nasledujúce tipy získať čo najlepší výkon z vašich uterákov:

- Pre dosiahnutie najlepších výsledkov používajte  Čistiace prostriedky špecifickými pre mikrovlákno

Použitie mikrovlákien čistiaci prostriedok dostane vaše uteráky vysávač, zaistiť dôkladné opláchnutie, nechajte je mäkká ako nové a pomáhajú predĺžiť ich životnosť ďalej. Ak nemáte mikrovlákna prací prostriedok, použite prací prostriedok bez aviváže. Mikrovlákno uteráky sú tak savé, že nikdy nebude schopný odstrániť zmäkčovača tkanín z uterákov, a oni nikdy nebude fungovať rovnako. Nikdy nepoužívajte aviváž alebo sušičky listov. Môžete si tiež dať do lyžičku octu destilovanej na uterák pre ďalšie čistenie.

- Umyte len samotná

Mikrovlákno bude priťahovať nečistoty ako magnet, Ak si umyť mikrovlákna s ostatnými bavlnené uteráky, budú z mikrovlákna uteráky zhromažďovať všetky nečistoty z iných uteráky, k ich kontaminácii a nebude fungovať rovnako.

- Air Dry alebo Len Použitie Low Heat v sušičke

Vzhľadom k tomu, z mikrovlákna je syntetický produkt, bude príliš veľa tepla zničí vlastnosti uterákov robiť je menej účinný, tuhšie, krehký a skracuje ich životnosť.

Ak máte len pár uterákov, sme zistili, najlepšia metóda je umyť ruky v dreze a nechať je vzduch suchý.


Post time: Jan-15-2019
WhatsApp Online chat!